635dfce8 83ec 11ec 9e25 0217670beecd 1

Proces

De Verhuurhypotheek van Domivest kan uitsluitend via een bij Domivest aangesloten adviseur worden aangevraagd. Deze adviseur helpt u met uw financieringsaanvraag. Domivest werkt samen met een landelijk netwerk van deskundige financieel adviseurs.

Domivest heeft een eenvoudig, snel en transparant aanvraagproces. De adviseur dient de aanvraag van de Verhuurhypotheek in. Als uw financieringsaanvraag voldoet aan onze acceptatiecriteria, dan ontvangt u van Domivest een Indicatief Hypotheekvoorstel. Daarnaast krijgt u een lijst van aan te leveren documentatie, waaronder een taxatierapport van het te financieren onderpand. U kiest hiervoor een taxateur van onze taxateurslijst. Zodra Domivest de benodigde documenten digitaal heeft ontvangen en deze akkoord heeft bevonden, ontvangt u van ons een definitieve bindende offerte.


Uiteraard afhankelijk van aanlevering van de compleetheid van het dossier acteert Domivest supersnel en is er soms binnen 1 week maar maximaal binnen 2 weken (issues daargelaten) een Bindende Overeenkomst Wouter van der Putten Financiële Dienstverlening
Wanneer alle documenten foutloos en tijdig worden aangeleverd kan een klant binnen een week een bindende offerte ontvangen.