De Bouwfinanciering

De Bouwfinanciering

Naast de reguliere Verhuurhypotheek verstrekt Domivest ook bouwfinancieringen.

Het is ook mogelijk om een financiering aan te vragen waarmee u uw onderpand gaat renoveren, transformeren of splitsen. Dit gaat middels een bouwdepot. Het bouwdepot is beschikbaar vanaf € 25.000,-. Met een renovatie, transformatie of splitsing maakt u uw vastgoed een duurzamere belegging.

Omdat wij u hiermee graag willen helpen, kunt u bij Domivest uw verbouwing meefinancieren. Het bouwdepot kunt u gebruiken voor onderpanden die in ieder geval een woonbestemming hebben. Dit geldt ook voor onderpanden met een dubbele bestemming, waarvan er één wonen is.

Wij financieren bij aanvang 80% van de waarde van het onderpand in huidige staat. Daarnaast kunnen wij een bouwdepot beschikbaar stellen tot 50% van de marktwaarde na verbouwing. Dit geldt ook wanneer de daadwerkelijke bouwkosten lager zijn.

Wij keren het bouwdepot uit op basis van ingestuurde en door ons gecontroleerde facturen. Voor bouwdepots groter dan € 100.000,- vinden tussentijds bouwinspecties plaats, die wij vooraf afspreken.

De Bouwfinanciering van Domivest kunt u aanvragen via één van onze deskundige financieel adviseurs. Die vindt u op deze pagina.